HYTTE/LGH I HEDE

Fotoalbum

Vår Hytte/lgh i Hede i Herliga Herjedalen. Den består av kjøkken/stue i ett. 2 soverom og ett hems.  Toalett med dusch og vaskemaskin.
I Hærjedalen finnes allt inom kort væg til  som kan lokka en friluftsfamilie. Kort væg til jakt o fiskemuligheter samt ski, slalom og lange goe langrænnsspår, skuterleder strax utanfør dorren som kan ta er runt hela Hærjedalen. Sommertid finnes det en 18 hulls golfbane, og goe bademuligheter både i pool med vattensklie og færskvann (gangavstand). Fjællvandring, fjællridning. jakt, fiske, Bjørn safari mm.
Hede er en liten bygd som trots allt har det mesta som man trenger. En stor ica butikk som har meget gott utvalg, pizzeria ,post, jernhandel, apotek, vetrinærer, turistbyrå ,o.s.v . alt detta er gångavstånd. Ambulanse og hælsosental som alltid er bemannad. 
Vill man få litt mera fart finnes Sveriges slalombakkar bara ca 20 - 40 min undan, såsom Vemdalsskalet, Bjørnriket og væstra Hærjedalen med Ramunberget, Funæsdalsfjællen -- mycket morro.. 
Från hytta finnes det en liten slalombakke med skitrekk ca 300 m undan, der det er belyst på kvellstid. Bra utbyte før de mindre barnen.
Som sagt, det finnes massor att skriva ned, hør av er om det er intesse, så skal vi fortelle allt som finnes i detta underbara fylke.
Vælkommen hit.